Stjärnkvällar är ett familjeföretag

Vi som arbetar på Stjärnkvällar fann en gång varandra genom vår kärlek till musik och scenkonst, och sedan dess har vi valt att hålla ihop. I sammanlagt 70 år nu, har vi arbetat i kulturbranschen, på separata håll, djupt rotade i flera av Skandinaviens främst kulturinstitutioner.
Nu önskar vi ändra kurs. Vi vill ta vår samlade kunskap vidare och blir våra egna - så vi skapade Stjärnkvällar.

På Stjärnkvällar producerar vi scenkvällar. Såna som vi själva gillar. Föreställningarna som vi alltid drömt om att göra. Konserterna vi bedömer att publiken hungrar efter. Vi har en ambition om att arbeta genrefritt. Målet är att alltid balansera lekfullt mellan underhållning och djupaste allvar. Där skrattet möter tårarna, där mår vi bra.

Vi vill arbeta med artister som delar våra värderingar och som älskar att möta publik. Som litar på publiken, som lyssnar på publiken, som får näring av mötet med publiken.

Hållbarhet är viktigt för oss och vi gör vad vi kan för att våra föreställningar ska tänka framåt även i det avseendet. Detta är en stor utmaning som vi delar med samhället i stort. Vi ser att konsten spelar en ovärderlig roll i det förändringsarbete som pågår. Värderingar, framtidstro och livskraft är nyckelord för alla konstnärer, så väl som för allt hållbarhetsarbete.

Vi önskar att du ska lämna våra föreställningar full av energi och livsglädje.
Du behövs.

 

Varma hälsningar

Evelyn och Sten

Evelyn Jons och Sten Cranner
Evelyn Jons och Sten Cranner