Tack Men Pappa, vi kommer tillbaks våren 2025

20 maj, 2024

Det är måndag på kontoret. Vi försöker koncentrera oss på sånt som komma skall. Hur gör man det när huvet är så alldeles fullt av intryck från den senaste månaden? Lördags kväll spelade vi den sista ”Men, Pappa!” för den här gången och tomheten är påtaglig mitt i glädjen.

Vi känner att vi vågar påstå att vår första produktion är en succé. Att nå fram till publiken med sådant vi själva tycker är bra och värdefullt, det är drömmen.

Tack till alla som kom – och till alla som bidragit!

Verkligen på riktigt, tack! För erfarenhet, kunskap, intresse och passion. Det går inte att köpa sig sådant.

Musiker, teknik, biljettsälj och reklam, transport, mat, allt måste funka, alla måste bära sin del i ett så här litet bolag.
Tack till alla spelplatser vi besökt för gott samarbete.

Tack till Tomas von Brömssen som sa ja till vår idé, och sen hängde med runt, vi har faktiskt inte riktigt ord för vad det betytt för oss.

Men framförallt – tack till alla er som kom. Som köpte en biljett för egna pengar och sen tog sin tid, en hel kväll, och satte sig i en stol för att lyssna. Det är lika rörande och respektingivande varje kväll vi ser ut över publiken och tänker att ”alla de här människorna har valt att komma hit idag, nu måste vi verkligen göra vårt bästa”.

Tack även till er som kanske inte kunde komma men som hejade på oss. Som skrev nåt fint här. Vi läser allt och vi blir glada varje gång.

”Men, Pappa!” kommer ha uppehåll i höst då vi gör annat, men den kommer tillbaka våren -25. Då åker vi till delar av Sverige vi inte hann besöka den här gången. Speldatum och biljettinfo kommer snart.

Med detta önskar vi er alla en underbar dag! Själv åker vi till Norge i morgon för att filma inför höstens produktion ”Musikalen runt på 80 min!”.

På’t igen bara!!

En stor bamsekram till er alla från oss på Stjärnkvällar!!

Hälsningar
Evelyn och Sten

Evelyn Jons och Sten Cranner